Çfarë duhet të presësh nga Turizmi Majorka në 2021?

spot_img

Bordi Turistik i Majorkës dhe Fondacioni i Turizmit të Majorkës (MFT) ndanë informacione të përditësuara mbi protokollet shëndetësore dhe zhvillimin e masave të sigurisë, rregulloreve dhe veprimeve parandaluese.

Majorca dëshiron të ndihmojë tregtinë e udhëtimeve të përgatisë klientët e saj për protokollet e reja të sigurisë të zbatuara dhe t’i informojë ata se si mund të ndikojnë në vizitën e tyre në ishull, duke ruajtur gjithashtu garancitë e shërbimit cilësor. Fondacioni njoftoi gjithashtu planet e tyre për turizmin e qëndrueshëm dhe ndau detaje rreth aplikacionit të ri të ishullit të quajtur “Playas Seguras” (Safe Beaches), i cili do të lançohet për sezonin 2021. Aplikacioni mundëson monitorimin e turmave në plazhet e ishullit. Informacioni i gjeneruar në lidhje me përdorimin e këtyre hapësirave publike do të jetë i disponueshëm si për banorët ashtu edhe për vizitorët.

Uebsajti i turizmit të sigurt në Majorca ofron burime informative për tregun britanik për gjithçka që duhet të merret parasysh kur udhëtoni në ishull, duke filluar nga mbërritja në aeroport dhe qëndrimi në një hotel, tek aktivitetet e ndryshme të kohës së lirë dhe hapësirat publike në dispozicion. Faqja e internetit gjithashtu përmban prezantime dhe video nga Forumi Safe Majorca.

Mbretëria e Bashkuar është tregu i dytë më i madh turistik i Majorkës. Ishulli mirëpret numrin më të madh të turistëve britanikë nga të gjithë ishujt Balearik; Nga 3.7 milionë turistë britanikë që vizituan Ishujt Balearik nga janari deri në dhjetor 2019, 2.4 milionë shkuan në Majorka, një rritje prej 2.7% në krahasim me vitin e kaluar.

Fondacioni i Turizmit të Majorkës menaxhon promovimin e Majorkës si një destinacion turistik. Është një organizatë jofitimprurëse brenda sektorit publik, e integruar në Qeverinë e Majorkanit. Qëllimi i tij është të inkurajojë promovimin e turizmit në ishull në tregjet kombëtare dhe ndërkombëtare. Përveç kësaj, ajo është përgjegjëse për krijimin e produkteve turistike, menaxhimin e shërbimeve turistike në përgjithësi dhe çdo aktivitet që synon të promovojë turizmin në ishull.

Për të arritur objektivat e saj FMT organizon dhe merr pjesë në takime promovuese kombëtare dhe ndërkombëtare të turizmit. Për të projektuar imazhin e Majorkës si një destinacion turistik audio-vizual dhe filmik jashtë vendit, ajo punon me Komisionin e Filmit të Majorkës, si dhe bashkëpunon me agjenci të ndryshme turistike publike dhe private për të bashkërenduar promovimin e turizmit të ndryshëm. produkteve.

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,875FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles