Një vaksinë kundër malaries: Përparimi dhe sfidat

Malaria është një kërcënim serioz për shëndetin për një pjesë të madhe të popullsisë së botës. Në vitin 2016, sipas vlerësimeve të Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), kishte 216 milionë raste të sëmundjes në 91 vende. (1)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,587FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles