Vizitoni Colorado Springs Rolls një Strategji Fazore Rimëkëmbjes

spot_img

Në një përpjekje për të mbajtur udhëtimin në rajon në krye të mendjes për vizitorët, Visit Colorado Springs (VCOS) po nxjerr një strategji të rimëkëmbjes me faza.

Faza aktuale është mbi të gjitha planifikimi dhe mbajtja e rajonit të Pikes Peak në ballë për vizitorët duke inkurajuar mbështetjen për bizneset lokale.

“Visit Colorado Springs po ndan përmbajtje frymëzuese, të orientuar drejt udhëtimit duke iu përmbajtur udhëzimeve dhe rekomandimeve të shëndetit publik për të mbështetur shëndetin e komunitetit tonë dhe vizitorëve,” tha Alexea Veneracion, Menaxher i Komunikimit i VCOS. “Planifikimi i udhëtimit po fillon edhe një herë dhe ne po marrim ndjenja pozitive nga tregu i makinës se ata mezi presin të përjetojnë mrekullitë e rajonit tonë.”

Urdhrat e udhëzuesit të vizitorëve dhe përdorimi i VCOS gjithashtu planifikimi i udhëtimit në internetJam rritur gjatë javëve të fundit, duke treguar se njerëzit janë të emocionuar për vizitat e ardhshme. Pandemia sjell një nivel pasigurie kur bëhet fjalë se cilat biznese mund të rihapen dhe sa shpejt mund të përshtaten me kufizimet dhe udhëzimet më të fundit. Plani i rimëkëmbjes me faza siguron që ne jemi të përgatitur dhe gati për të ecur me ndryshimin e udhëzimeve dhe heqjen e kufizimeve. Fokusi i fushatave fillestare të rimëkëmbjes do të jetë në duke ftuar vizitorë rajonalë të kthehene ndjekur nga drejtoni tregun në Kolorado, Teksas dhe shtetet përreth.

“Ne duam të përmbushim premtimet tona për vizitorët e rajonit dhe këto premtime përfshijnë prioritizimin e sigurisë së tyre dhe përvojave që mund të presin në atmosferën aktuale,” tha Doug Price, President dhe CEO i VCOS. “Me rajonin e Pikes Peak që shërben si një qendër e aventurave në natyrë dhe aktiviteteve që lejojnë distancimin shoqëror, ne jemi të pozicionuar mirë për rikuperim.”

Shumica e shtigjeve dhe hapësirave të hapura kanë mbetur të hapura gjatë gjithë pandemisë, me masat paraprake të sigurisë që inkurajohen. Tani bizneset dhe aktivitetet e tjera kanë filluar të rihapen me kufizimet e nevojshme. Që nga 13 maji, shëndeti publik i Qarkut El Paso lëshoi ​​një Njoftimi i Përcaktimit duke deklaruar se të gjitha kampet lokale lejohen të rihapen, me disa kufizime për të marrë parasysh sigurinë e të gjithë kampistëve. VCOS po monitoron hotelet dhe bizneset e tjera që rihapen në të Faqja e përditësimeve për COVID-19.

Aktivitete si duke ecur deri në autostradën Pikes Peak dhe përtej urës Royal Gorge lejojnë eksploruesit të zhyten në bukurinë e mjedisit të tyre duke ruajtur distancën e sigurt sociale. Vizitorët rajonalë inkurajohen të rishikojnë kufizimet dhe rekomandimet e sigurisë përpara se të nisin këto aventura. Restorante janë ende duke ofruar aktualisht vetëm me dorëzim, në buzë ose me dorëzimpor ata po lëvizin me shpejtësi drejt rihapjes së ngrënies në vend dhe duke ndërmarrë hapa për ta bërë këtë në mënyrë të sigurt.

“Industria jonë është e etur për t’u rihapur dhe e angazhuar për ta bërë këtë në një mënyrë që është e dobishme për të gjitha palët,” tha Price. “Rikuperimi me faza na lejon të japim prioritet atë që është më e mira për bizneset dhe stafin, si dhe për banorët dhe vizitorët. Ne po bëjmë gjithçka që mundemi për t’u siguruar që kur vizitorët të fillojnë të kthehen, ata të kenë përvojat me cilësi të lartë që presin dhe meritojnë nga rajoni ynë.”

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles