Turo për të kapur tregun më të madh të ndarjes së makinave në Francë

Turotregu më i madh në botë për ndarjen e makinave peer-to-peer, ka fituar OuiCarnjë lider i vendosur në industrinë e ndarjes së makinave në Francë.

Ky integrim do të shfrytëzojë praninë e fortë të OuiCar në Francë për të mbështetur planet më të gjera të zgjerimit në Evropë dhe do të plotësojë ofertën ekzistuese të Turo në SHBA, MB dhe Kanada.

“Ne jemi jashtëzakonisht të emocionuar për të mirëpritur OuiCar në familjen Turo,” tha CEO i Turo, Andre Haddad.

“Turo dhe OuiCar kanë një vizion të përbashkët për të ardhmen e ndarjes së makinave nga kolegët, dhe ne jemi të kënaqur që bashkojmë forcat për t’i vënë në përdorim më të mirë 38 milionë makinat e Francës. Sot, ne jemi një hap më afër në përmbushjen e misionit tonë.”

Turo dhe OuiCar do të ndihmojnë në plotësimin e kërkesës në rritje si nga banorët vendas ashtu edhe nga vizitorët në Francë, një nga destinacionet kryesore të udhëtimit globalisht me mbi 90 milionë turistë ndërkombëtarë. Kompanitë janë gjithashtu të përafruara në mënyrë strategjike për të ndihmuar strehuesit lokalë të ndërtojnë biznese të vogla për të plotësuar të ardhurat e tyre, ndërsa ndërtojnë komunitetin e madh të mysafirëve dhe rrjetin e gjerë të makinave të disponueshme në të gjitha rajonet në Francë.

“Është një mundësi e madhe me sinergji të madhe për industrinë e ndarjes së makinave,” tha CEO i OuiCar Benoît Sineau.

“Ne jemi të kënaqur që bashkojmë forcat, kështu që mikpritësit dhe mysafirët francezë, dhe ata që udhëtojnë në Francë, do të përfitojnë jashtëzakonisht nga rrjeti ynë i përbashkët, përzgjedhja e jashtëzakonshme e automjeteve dhe cilësia e shkëlqyer e shërbimit.”

Ndërsa OuiCar është bërë pjesë e familjes Turo, kompania do të vazhdojë të operojë nën markën OuiCar për momentin, me plane për të migruar në markën Turo me kalimin e kohës.

Përveç kësaj, Turo do të nisë së shpejti në shtetin e Nju Jorkut, pasi një ligj i ri që u miratua nga anëtarët e legjislaturës së Nju Jorkut dhe i nënshkruar nga guvernatori Hochul hyn në fuqi. Pritësit e mundshëm tani mund të fillojnë të listojnë makinat dhe të ftuarit që udhëtojnë në Nju Jork do të mund të rezervojnë duke filluar nga 27 qershori 2022. Nisja e bën Turo-n tregun e parë dhe të vetëm të ndarjes së makinave nga kolegët e disponueshëm në të 50 shtetet.

Turo është rritur me shpejtësi gjatë 10 viteve të fundit, duke bërë investime të mëdha në punësimin e personelit dhe zgjerimin në tregjet ndërkombëtare. Shtimi i Empire State dhe Francës në rrjetin e tij të pakrahasueshëm do ta ndihmojë Turo të vazhdojë të jetë lider në ndarjen e makinave si në SHBA ashtu edhe në mbarë botën.

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,757FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles