Përbërësit

  • 4 trofta
  • Miell misri
  • Limon
  • 4 lugë kajmak
  • Kripë
  • Vaj

Hapat

o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i

Peshku pastrohet dhe thahet me një peshqir kuzhine.

Shtohet kripë dhe lihet për 10 minuta të qëndrojë, secila troftë rrotullohet në miell dhe fërgohet në vaj të nxehtë derisa të skuqet nga të gjitha anët.

Shërbehet e nxehtë me limon dhe kajmak.

Ju bëftë mirë!

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

KuzhinaShqiptare.com është platformë online për dashamirët e kuzhinës dhe ushqimit të shijshëm. Çdo ditë, stafi jonë ju sjellë receta të reja nga Kuzhina Shqiptare dhe ajo e huaj, receta këto të cilat ju mund t’i përgatitni lehtë në ambientin tuaj shtëpiak.