Pёrbёrёsit

  • 1 qepё
  • 200 gr domate tё vogla
  • 1 kg fileto peshku
  • 2 lugё koper
  • 2 lugё thёrrime buke
  • 1 tufё majdanoz
  • Vaj
  • Kripё
  • Piper

Hapat

o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i

Lahet qepa dhe pritet nё feta, lahen domatet dhe priten nё gjysmё.

Nё njё pjatё metalike vёmё vajin, qepёn dhe peshkun, ndёrmjet peshkut radhisni domate dhe koper.

Sipёr hedhim pak vaj, thёrrimet e bukёs i pёrziejmё me majdanoz tё copёtuar dhe kjo pёrzierje vihet mbi peshkun.

Piqet 20 minuta nё furrё tё nxehtё nё njё temperaturё prej 200 gradё celsius.

 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

KuzhinaShqiptare.çom është platformë online për dashamirët e kuzhinës dhe ushqimit të shijshëm. Çdo ditë, stafi jonë ju sjellë reçeta të reja nga Kuzhina Shqiptare dhe ajo e huaj, reçeta këto të çilat ju mund t’i përgatitni lehtë në ambientin shtëpiak.