Përvoja ime me Naltrexone me dozë të ulët për MS

Duket si shumë kohë më parë që fillova të konsideroja marrjen e dozës së ulët naltreksoni (LDN) si pjesë e ndeshjes time të konsideruar të shahut me skleroza e shumëfishtë (MS).

Unë kam qenë jashtë terapisë modifikuese të sëmundjes (DMT) për një numër të madh vitesh (për një numër të madh arsyesh) dhe ndërkohë që po mendoj të kthehem në një DMT në të ardhmen, tani nuk është koha për mua.

Është e rëndësishme që ju të kuptoni se unë jam konsultuar me timin Ekipi mjekësor i MS për këtë temë, dhe ata pajtohen me arsyetimin tim për të mos marrë ilaçe në këtë pikë.

Pse të merrni Naltrexone me dozë të ulët?

Pse, atëherë, së pari e konsiderova, pastaj vendosa, të marr një mjekim për MS-në time që nuk është miratuar për përdorim në MS?

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,587FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles