Pas një diagnoze MS, Bodybuilderi Jim Nolan rimëson se si të stërvitet

Jim Nolan ka qenë një bodybuilder dhe trajner personal për më shumë se 20 vjet, dhe ai ka pasur MS për më shumë se 10 prej atyre viteve. Tani ai është gjithashtu një ambasador i MS Fitness Challenge – programi që fillova për të ndihmuar njerëzit me sklerozë të shumëfishtë të adoptojnë dhe të mbajnë një mënyrë jetese të shëndetshme.

Kur flisni me Xhimin, nuk mund të mos ndjeni entuziazmin e tij për sportin e bodybuilding, por aq më tepër për dëshirën e tij për të ndihmuar në edukimin e të tjerëve me MS se si ushtrimet, fitnesi, të ushqyerit, dhe mendësia e duhur mund t’i vendosë ata në rrugën drejt suksesit në luftimin e sëmundjes sonë. Jim e vërteton këtë çdo ditë në Total Fitness Clubs në Swansea, Massachusetts, ku ai po ndryshon jetë.

Ja çfarë ka për të thënë Jim për MS dhe rolet që fitnesi dhe bodybuilding kanë luajtur në jetën e tij:

David Lyons: Kur u diagnostikuat me sklerozë të shumëfishtë dhe cilat ishin simptomat tuaja?

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,583FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles