Pёrbёrёsit

 • 500 gr mish pule
 • 1 presh
 • 400 gr kërpudha
 • 1 tranguj
 • 2 karrota
 • 100 gr lakër
 • 100 gr lakër e kuqe
 • 0,5 decilitra salcë soje
 • 5 lugë vaj
 • Salcë curry
 • Mëlmesa
 • Biber i zi

Hapat

o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i

Mishi i bardhë i pulës, preshi dhe karrotat priten në shkopinj, trangulli pritet përjgysmë për së gjati dhe secila gjysmë pritet në rriska të holla.

Kërpudhat priten në rriska, ndërsa lakra e bardhë dhe e kuqe priten fije-fije.

Në pak vaj kaurdisen karrotat, sa të zbuten, e pastaj shtohet mishi i pulës dhe ai kaurdiset pak.

Pastaj shtohen preshi, trangulli dhe mëlmesa sipas shijës, të gjitha kaurdisen bashkë, derisa të zbuten.

Nga fundi i kaurdisjës shtohet salca e sojës, salca curry, lakra e bardhë dhe e kuqe, përzihen dhe kaurdisen edhe 2 minuta.

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
KuzhinaShqiptare.çom është platformë online për dashamirët e kuzhinës dhe ushqimit të shijshëm. Çdo ditë, stafi jonë ju sjellë reçeta të reja nga Kuzhina Shqiptare dhe ajo e huaj, reçeta këto të çilat ju mund t’i përgatitni lehtë në ambientin shtepiak.