Minjtë janë ‘të gjithë të lartë’ me marijuanën e ruajtur në dhomën e infektuar të policisë së New Orleans-it

spot_img

Minjtë kanë hyrë në ka konfiskuar marihuanë në të infektuar nga parazitët dhe në kalbje New Orleans Selia e Departamentit të Policisë, paralajmëroi kryepolici i qytetit.

“Unë dua që ju të shihni tabaka me të gjitha buburrecat, brejtësit kryesorë në dysheme, buburrecat, minjtë që hanë marihuanën tonë. Ata janë të gjithë të lartë,” i tha Superintendentja e Policisë Anne Kirkpatrick Komitetit të Drejtësisë Penale të hënën për provat. dhomë.

Selia aktuale e departamentit ka objekte nën standarde me kondicionerë dhe ashensorë të prishur. Oficerët “nuk kanë ku të përdorin një banjë”, sipas Kirkpatrick.

“Ne të gjithë e dimë se objektet janë shkatërruar,” tha anëtari i këshillit dhe kryetari i Komitetit të Drejtësisë Penale Oliver Thomas për degën e NBC News. WDSU. “Vitin e kaluar, ishte aq vapë saqë na u desh të mbyllnim ndërtesat. Ndonjëherë është aq ftohtë sa oficerët tanë dhe grada në seli nuk mund të zënë as ndërtesën.”

Kushtet e mjerueshme datojnë që nga viti 2008, sipas Ekipi hetimor i WDSU. Në raportin e fundit të vitit 2017, fotot nga brenda objektit tregojnë gjarpërinjtë, brejtësit, posumet dhe mykun e mundshëm.

“Papastërtia është jashtë grafikut,” tha Kirkpatrick të hënën, dhe portierët “meritojnë një çmim për përpjekjen për të pastruar atë që është e papastër”.

Është paraqitur një propozim për të shpenzuar 7.6 milionë dollarë për një qira 10-vjeçare për të zhvendosur përkohësisht selinë e policisë në dy kate në një ndërtesë në qendër të qytetit. Agjencitë e tjera të drejtësisë penale së shpejti mund të kenë nevojë të ndjekin shembullin.

“Unë imagjinoj se do të shihni situata të ngjashme ku mund të na duhet të marrim me qira përkohësisht hapësirën ndërsa përfundimisht ndërtojmë një finalizim për të ardhmen,” tha Drejtori Kryesor Administrativ Gilbert Montano gjatë takimit.

Komisioni i Drejtësisë Penale votoi pro kalimit të propozimit të qirasë në Këshillin Bashkiak në përbërje të plotë për një vendim përfundimtar.


Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles