Përbërësit

  • 1 kungull
  • sheqer
  • kripë

Hapat

  1. Zgjedhim një kungull të mirë, pastaj lajme kungullin me uje të bollshëm nga jashtë
  2. E ndajmë përgjysmë duke përdorur një thikë të mprehtë dhe me ndihmën e luges gërryejme farat nga brenda
  3. Pastaj e ndajmë në cope në madhësin që dëshirojme, i rendisim copët në tavë vendosim pak sheqer mbi to dhe i fusim në furrë derisa të piqen ato diku afër gjysmë ore në temperatur 250 grade.
  4. Farat të cilat i kemi nxjerrë nga kungulli mund t’i pjekim, së pari i shpëlajme me uje të bollshëm duke u larguar te gjitha papastertitë
  5. U shtojmë pak kripë i vendosim në tavë dhe i fusim në furre në temp. 250 grade, janë shumë të shijshme dhe të shëndetshme poashtu.