Gjeni kontroll të përballueshëm të lindjes dhe kontracepsion urgjent| Shëndeti i përditshëm

spot_img

Me përmbysjen e Roe kundër Wade, aksesi në kujdesin shëndetësor riprodhues mund të zvogëlohet ndjeshëm. Tani atë të drejtat e abortit do të vendosen në nivel shtetërorshumë klinika që ofrojnë aborti përveç kujdesit më të gjerë shëndetësor si kontrollet e mirëqenies dhe kontracepsioni mund të detyrohen të mbyllen. Kjo i lë shumë njerëz të pyesin: Ku do ta marr kontrollin tim të lindjes?

Tani më shumë se kurrë, është e rëndësishme të planifikoni përpara dhe të njihni të drejtat tuaja. Mos prisni të mësoni për të gjitha opsionet tuaja. Gjeni ato tani duke përdorur këto faqe interneti, organizata dhe strategji kërkimi të besueshme dhe të verifikuara për të aksesuar shpejt kontrollin e lindjeve dhe kontracepsionin urgjent të përballueshëm.

Përdorni faqe të sigurta dhe të besueshme si p.shr

Komediku është një rrjet online mbështetës i kontrollit të lindjes. Ai dhe shërbime të ngjashme mund t’ju ndihmojnë të vendosni se cilat lloje të kontrollit të lindjes përputhen me stilin e jetës dhe prioritetet tuaja. Një gjë për t’u marrë parasysh është vendi ku jetoni dhe nëse kontracepsioni urgjent ose aborti është ose jo lehtësisht i arritshëm (më shumë për këtë më poshtë).

Mbështetuni te Prindërimi i Planifikuar dhe OJQ-të e tjera

Gjeni dhe kontaktoni lokalin tuaj Prindërimi i planifikuar online ose telefononi linjën e tyre telefonike kombëtare në 800-230-PLAN (800-230-7526) për të marrë informacion rreth opsionet e kontrollit të lindjes pranë jush.

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles