“Ëndërro tani, përjeto Seychelles më vonë”

spot_img

Bordi i Turizmit të Seychelles njoftoi fazën e parë të një fushate në internet të titulluar: Dream Now, Experience Seychelles Later. Duke marrë përsipër internetin në një valë pozitiviteti mes kësaj kohe të fundit të krizës globale, Bordi i Turizmit aktualisht po përpiqet të sigurojë që Seychelles të mbetet në ballë të mendjes së vizitorëve të mundshëm.

Qëllimi i kësaj fushate është promovimi i vazhdueshëm i destinacionit si destinacion potencial turistik përmes shtrirjes organike.

Faza e parë e fushatës, e cila përbëhet nga një sërë mesazhesh, duke përfshirë foto të mrekullueshme të Seychelles të bukur dhe karakteristikat e saj të ndryshme, është pritur shumë mirë në platformat e ndryshme online dhe ka ngjallur interesin e audiencës së gjerë drejt destinacionit.

Kjo u pasua nga një video jashtëzakonisht emocionuese e publikuar më 15 prill 2020, e cila u shpërnda mbi 300 herë në Facebook në më pak se 24 orë.

Faza e dytë e fushatës, e cila do të përfshijë aktivisht tregtinë e turizmit për t’iu bashkuar STB-së në fushatën për promovimin e destinacionit do të aktivizohet në ditët në vijim. Bordi i Turizmit gjithashtu i bën thirrje publikut të jetë pjesë e kësaj fushate, duke ndarë përvojat e tyre në Seychelles në platforma të ndryshme të mediave sociale duke përdorur hashtags #qëndroni të sigurt #ëndërroj tani #përjetonisecilën më vonë.

Duke folur për fushatën, Kryeshefi Ekzekutiv i STB; Zonja Sherin Francis deklaroi rëndësinë e punës në unison gjatë kohërave të vështira të pandemisë COVID-19. “Të punojmë krah për krah me partnerët tanë është prioriteti ynë në çdo kohë. Nëpërmjet kësaj fushate, unë po theksoj sërish nevojën në rritje që ne si industri të bashkohemi dhe të punojmë kolektivisht si ekip’ dhe të përdorim mesazhin dhe hashtag-ët e mëposhtëm në kanalet tona të ndryshme të mediave sociale, në mënyrë që të rrisim shtrirjen tonë globalisht. Kjo është gjithashtu për të siguruar që Seychelles si destinacion të mbajë një prani universale në internet,” tha znj. Francis.

Në një kohë kur metodat tradicionale të marketingut nuk mund të zbatohen, kjo fushatë dixhitale Dream Now, Experience Seychelles Later, e cila do të përdorë hashtagët e përmendur kërkon të sigurojë që Seychelles të mbetet në krye të mendjeve të vizitorëve sa herë që ata mendojnë për një destinacion pushimi.

Fushata gjithashtu përpiqet të ndajë postime pozitive për të frymëzuar audiencën gjatë kësaj kohe të vështirë, ndërsa pandemia vazhdon të shkaktojë kërdi globalisht.

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles