Dobitë që vijnë  nga ngrënia e rrushit të thatë!

spot_img


Dobitë që vijnë  nga ngrënia e rrushit të thatë!
Reviewed by on

August 20, 2018
.

Sot duam të ju rikujtojmë dobitë që vijnë  nga ngrënia e rrushit të thatë! -Ndihmon në lehtësimin e kapsllëkut, -Ndihmon në shërimin e anemisë, -Përmban vitamin B që ndihmon përpunimin e gjakut, -Prezenca e bakrit ndihmon në përpunimin e rruazave të kuqe të gjakut, -Lufton infeksionet bakteriale dhe virale, -Mbrojnë sytë nga dëmet e shkaktuara […]

Sot duam të ju rikujtojmë dobitë që vijnë  nga ngrënia e rrushit të thatë! -Ndihmon në lehtësimin e kapsllëkut, -Ndihmon në shërimin e anemisë, -Përmban vitamin B që ndihmon përpunimin e gjakut, -Prezenca e bakrit ndihmon në përpunimin e rruazave të kuqe të gjakut, -Lufton infeksionet bakteriale dhe virale, -Mbrojnë sytë nga dëmet e shkaktuara […]

Rating: 0

Dobitë që vijnë  nga ngrënia e rrushit të thatë!

Dobitë që vijnë  nga ngrënia e rrushit të thatë!

Sot duam të ju rikujtojmë dobitë që vijnë  nga ngrënia e rrushit të thatë!

-Ndihmon në lehtësimin e kapsllëkut,

-Ndihmon në shërimin e anemisë,

-Përmban vitamin B që ndihmon përpunimin e gjakut,

-Prezenca e bakrit ndihmon në përpunimin e rruazave të kuqe të gjakut,

-Lufton infeksionet bakteriale dhe virale,

-Mbrojnë sytë nga dëmet e shkaktuara nga radikalet e lira (oksiduesit) dhe 

-Shumë i dobishëm për shëndetin dental.

(Visited 227 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles