Përbërësit

  • 4 bërxolla viçi
  • 4 kokë qepë të kuqe
  • Vaj
  • Kripë
  • Piper

Hapat

o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i

Bërxollat shtypen me çekan për mish, shtohet kripa dhe i lëmë të qëndrojnë.

Qepët pastrohen, priten në rrahtë, shtohet kripa dhe piper i zi.

Bërxollat skuqen në vaj të nxehtë në të dyja anët, në një pjatë metalike hidhet gjysma e qepëve të përgatitura.

Mbi qepët radhiten, bërxollat dhe mbi ta qepët e mbetura, ena mbyllet me kapak dhe lihet në vend të ngrohtë.

Shërbehet me pure patatesh të përgatitura.

Ju bëftë mirë!

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

KuzhinaShqiptare.com është platformë online për dashamirët e kuzhinës dhe ushqimit të shijshëm. Çdo ditë, stafi jonë ju sjellë receta të reja nga Kuzhina Shqiptare dhe ajo e huaj, receta këto të cilat ju mund t’i përgatitni lehtë në ambientin tuaj shtëpiak.