Përbërësit

  • 250 gr ullinjë
  • 250 gr djathë mocarela
  • 250gr sallame i tharë
  • shkopinjë për antipasta

Hapat

  1. Marim shkopinjët, se pari në shkop e vendosim kokrrën e ullirit
  2. Pastaj nga të dyja anët e vendosim sallamin e terur, dhe në fundë në vargë, vendosim kubën e mocarelles.
  3. Shumë e thjeshtë në përgaditje dhe e lehtë për tu ngrënë