Agoda mbështet Tajlandën për të nxitur turizmin e brendshëm

spot_img

Agoda ka njoftuar një partneritet me Autoritetin e Turizmit të Tajlandës (TAT), Ministrinë e Turizmit dhe Sporteve, Zyrën e Politikave Fiskale, Ministrinë e Financave dhe Krungthai Bank PCL për të mbështetur projektin “Rao Tiew Duay Gan” ose TTTogether për të nxitur nxitjen e vendit. Udhëtim.

Ekipi i teknologjisë me bazë në Bangkok të Agoda ka zhvilluar zgjidhje teknologjike dhe marketingu për të thjeshtuar proceset e kërkimit, rezervimit dhe pagesës për udhëtarët tajlandez të kualifikuar që i bashkohen programit të subvencionit të qeverisë dhe rezervojnë hotelet pjesëmarrëse nëpërmjet platformës së dedikuar të Agoda www.agoda.com/ttogether.

Stimuli i turizmit TTTogether inkurajon udhëtarët tajlandez të planifikojnë udhëtime ndër-krahinore për të rezervuar dhe qëndruar midis 18 korrikut dhe 31 tetorit 2020, për të ndihmuar në ringjalljen e turizmit vendas dhe për të mbështetur hotelierët dhe industrinë e turizmit në 76 provincat në të gjithë vendin. Qeveria do të subvencionojë 40% të tarifave të natës në dhomë, deri në 3,000 THB për natë, deri në pesë netë për person. Mbi 5 milionë netë dhoma ofrohen si pjesë e kësaj nisme të qeverisë Thai.

Nga 15 korriku 2020, udhëtarët mund të regjistrohen për të marrë pjesë në programin TTTogether në faqen e internetit të programit dhe pasi të regjistrohen mund të rezervojnë nëpërmjet aplikacionit celular Agoda. Nga ora 6 e mëngjesit, 18 korrik 2020, udhëtarët mund të shohin shpejt dhe me lehtësi ofertat e shkëlqyera nga hotelet pjesëmarrëse në platformën e dedikuar të Agoda, e cila do të nxjerrë në pah destinacionet në të gjithë vendin për të inkurajuar udhëtarët tajlandez të vizitojnë më shumë Tajlandën, përtej destinacioneve tradicionalisht të njohura. Platforma e Agoda mund të ndihmojë në shpërndarjen e shpenzimeve turistike për të përfituar ekonominë më të gjerë të turizmit Thai.

Për hotelierët, automatizimi i proceseve nga Agoda do të ofrojë përparësi, veçanërisht për hotelet e pavarura në të gjithë Tajlandën, për t’i lejuar ata të menaxhojnë këto rezervime në mënyrë më efikase. Teknologjia e Agoda thjeshton pjesëmarrjen në këtë iniciativë duke e bërë më të lehtë marrjen e shpejtë të pagesës për dhomën dhe duke reduktuar hapat manualë në procesin e verifikimit të përshtatshmërisë.

John Brown, Kryeshefi Ekzekutiv i Agoda, tha: “Si një nga platformat më të mëdha të akomodimit dixhital në Tajlandë, ne jemi të kënaqur të bashkëpunojmë me Autoritetin e Turizmit të Tajlandës (TAT), Ministrinë e Turizmit dhe Sporteve, Zyrën e Politikave Fiskale, Ministrinë e Finance dhe Krungthai Bank PCL për të përdorur teknologjinë tonë për të ndihmuar në përmirësimin e përvojës së klientit kur rezervoni një nga këto oferta me vlerë përrallore të ofruara nga fushata ‘Rao Tiew Duay Gan’. Tajlanda është një nga tregjet tona më emocionuese, si dhe është shtëpia e qendrës sonë kryesore të operacioneve, kështu që ne jemi krenarë që jemi në gjendje të ndihmojmë udhëtarët tajlandez të eksplorojnë dhe të përjetojnë të gjithë bukurinë dhe diversitetin që Tajlanda ofron.

Do të ketë mijëra hotele për të zgjedhur nga të gjitha 76 provincat në Tajlandë në platformën Agoda, që do të thotë se ne gjithashtu do të mbështesim udhëtimin e sigurt dhe të qëndrueshëm dhe do të ndajmë përfitimet e turizmit në të gjithë vendin.”

Duke përdorur teknologjinë e saj më të avancuar dhe më të mirë në klasë, të zhvilluar nga talenti i saj i teknologjisë Thai në Bangkok, Agoda është duke inovuar mënyrën se si njerëzit udhëtojnë dhe duke krijuar përvoja më të personalizuara për udhëtarët në mbarë botën. Agoda i ndihmon të gjithë të udhëtojnë kudo, duke ofruar mbi 2.5 milionë prona me vlerë të madhe në 200 vende dhe territore, duke përfshirë Tajlandën.

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles