Vizitoni Indiana nis fushatën e marketingut turistik

Visit Indiana dhe Korporata e Zhvillimit të Destinacionit të Indianës (IDDC) nisi fushatën e marketingut ‘IN Indiana’, një përpjekje unike për të treguar historinë autentike të shtetit Hoosier.

Visit Indiana ka zhvilluar një paketë të gjerë mjetesh të personalizueshme të burimeve të disponueshme falas për çdo biznes, qytet të vogël, qytet të madh dhe destinacion në shtet.

“Në përputhje me frymën e inovacionit të shtetit tonë të madh, kjo fushatë u jep mjete dhe një zë të gjithëve, duke e bërë Indianën më të fortë së bashku.” Guvernatori Eric J. Holcomb tha.

“Nga bregu i Indianës deri te kodrat në Indianën jugore, ka diçka për të gjithë këtu në Indiana.”

Fushata e marketingut IN Indiana do të bazohet në atë për të cilën njihet Indiana, duke përfshirë ngjarjen më të madhe sportive njëditore në botë, Indy 500. Kryeqyteti, Indianapolis, është i njohur për organizimin e suksesshëm të ngjarjeve sportive kombëtare, të tilla si NCAA turneun dhe Kampionatin e Futbollit të Kolegjit, si dhe konventat kryesore, duke përfshirë FFA, GenCon dhe së fundmi Samitin Ekonomik Global.

“Nga qytetet më të vogla në qytetet më të mëdha, mesazhet e adaptueshme të ‘IN Indiana’ do të rrënjosin krenarinë në shumë komunitete që përbëjnë shtetin.” Guvernatori Suzanne Crouch tha.

“Falë mesazheve të unifikuara të fushatës, ne do të tërheqim më shumë vizitorë, do të mbajmë të diplomuar nga shkollat ​​tona dhe do të tërheqim talente të larta për të siguruar rritjen dhe suksesin e vazhdueshëm të Indianës.”

Fushata IN Indiana do të lejojë çdo palë të interesuar, pavarësisht buxhetit të tyre, të përfitojë nga këto mjete dhe mesazhe të unifikuara. Kompleti i dizajnit ‘IN Indiana’ përfshin logot, udhëzuesit e markave, shabllonet e mediave sociale, shabllonet e kolateralit të printuar, kolateralin e ekspozitave tregtare, artikujt promovues, shabllonet e reklamave dixhitale dhe më shumë. Çdo burim është plotësisht i personalizueshëm për të gjithë palët e interesuara në Indiana, duke i lejuar ata të personalizojnë përpjekjet e tyre të marketingut, duke paraqitur në të njëjtën kohë një front të unifikuar për vizitorët e mundshëm, banorët e ardhshëm dhe kompanitë që kërkojnë të bëjnë biznes në Indiana.

“Qëllimi prapa ‘IN Indiana’ është të ndihmojë Indianën të funksionojë si një shtet i bashkuar kur bëhet fjalë për përhapjen e fjalës për këtë pjesë të mrekullueshme të botës.” Elaine Bedel, Sekretare e IDDC dhe Kryeshefi Ekzekutivtha.

“Këto histori do t’u tregojnë vizitorëve të rinj diversitetin e paeksploruar të shtetit dhe do të krijojnë krenari dhe pronësi te njerëzit tanë.”

Për më shumë informacion rreth fushatës së marketingut, shkoni te VisitIndiana.com.

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,757FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles