Trajtim me mjaltë për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës

spot_img


Trajtim me mjaltë për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës
Reviewed by on

October 24, 2018
.

Trajtim me mjaltë për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës Duhet relaksuar trupin dhe fytyra të lyhet me mjaltë dhe për pesëmbëdhjetë minuta të thuhet SubhanAllah, e pastaj të lahet fytyra me ujë të vokët dhe të thahet, pas kësaj le të lyhet fytyra me vaj ulliri. Kjo përsëri gjatë një jave. (Visited 332 […]

Trajtim me mjaltë për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës Duhet relaksuar trupin dhe fytyra të lyhet me mjaltë dhe për pesëmbëdhjetë minuta të thuhet SubhanAllah, e pastaj të lahet fytyra me ujë të vokët dhe të thahet, pas kësaj le të lyhet fytyra me vaj ulliri. Kjo përsëri gjatë një jave. (Visited 332 […]

Rating: 0

Trajtim me mjaltë për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës

Trajtim me mjaltë për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës

Trajtim me mjaltë për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës

Duhet relaksuar trupin dhe fytyra të lyhet me mjaltë dhe për pesëmbëdhjetë minuta të thuhet SubhanAllah, e pastaj të lahet fytyra me ujë të vokët dhe të thahet, pas kësaj le të lyhet fytyra me vaj ulliri. Kjo përsëri gjatë një jave.

(Visited 332 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles