Përbërësit

1 pulë

4 karrota

2 rrënjë selinoje

gjethe magdanozi

Krip,piper

o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i

Hapat

Ne uje te kripur ziejme pulen per 1 ore.

Largojme pulen nga uji ne te cilin zien,dh ne te shtojme perimet e prera ne katrorka dhe ziejme edhe per 10 minuta.

Me pas shtojme mish nga pula te larguar nga eshtrat, shtojme gjethet e magdanozit,veme te ziej edhe per 1 minuta dhe largojme nga zjarri duke pasur kujdes qe kjo te mbarojn ne kohen me te aferme te iftarit.

Te nisim iftarin me nje supe te nxehte eshte shume e shendetshme dhe per organizmin tone.

——

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

KuzhinaShqiptare.com është platformë online për dashamirët e kuzhinës dhe ushqimit të shijshëm. Çdo ditë, stafi jonë ju sjellë receta të reja nga Kuzhina Shqiptare dhe ajo e huaj, receta këto të cilat ju mund t’i përgatitni lehtë në ambientin tuaj shtëpiak