Përbërësit

 • 1 luge te gjelles jogurt
 • 1 luge te gjelles miell
 • gjysme limon
 • 1.5 gote ujë
 • copa mishi

Hapat

 1. Të gjitha përzieni në mikser (pervec mishit).
 2. Zieni në temperature mesatare dhe përzieni me kutlaç.
 3. Qoftet e përgatitura fërgoni dhe hidhni në ketë përbërje 10-15 minuta e përzieni deri sa fillon të vloje.
 4. Në anën tjetër nenexhikun me biber të zi fërgoni në vaj, pastaj ia bashkëngjitni supës.
 5. Se fundmi ia hidhni kripen, 2-3 minuta e përzieni
 6. Tani do të jetë e gatshme për ta shijuar.
 7. Ju bëftë mirë!