Pёrbёrёsit

  • 2 copa mish pule
  • 2 patёllxhana
  • 1 qepё
  • 8 copa kёrpudha tё prera
  • 1 kungulleshё

Hapat

o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i

Tё gjithё pёrbёrёsit preni nё pjesё tё barabarta, nё njё enё derdhni vajin vegjetal, kripёn, biberin e zi.

Pёrbёrёsit e zvogёluar i zhytёni nё pёrzierje dhe i lёni pak nё pritje.

Pas pritjёs sё nevojshme i rёndisni nё shkopinj, nё tigan apo nё furrё i pjekёni.

Ju bёftё mirё!

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

KuzhinaShqiptare.çom është platformë online për dashamirët e kuzhinës dhe ushqimit të shijshëm. Çdo ditë, stafi jonë ju sjellë reçeta të reja nga Kuzhina Shqiptare dhe ajo e huaj, reçeta këto të çilat ju mund t’i përgatitni lehtë në ambientin shtëpiak.