Përbërësit

  • 300 gr mish pule
  • 3 mëlçi pule
  • 100 gr përshutë
  • Qepë të reja

Hapat

o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i

Mishi i bardhë, mëlçia dhe përshuta priten në copa të vogla.

Radhiten në shkopinj metalik ose shkopinj metalik ose shkopinj druri për skarë.

Skuqen në vaj të nxehtë ( herë pas here duke i rrotulluar).

Copave e mishit të gatuar u hidhet kripë dhe shërbehen menjëherë me qepë të reja.

Ju bëftë mirë!

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

KuzhinaShqiptare.com është platformë online për dashamirët e kuzhinës dhe ushqimit të shijshëm. Çdo ditë, stafi jonë ju sjellë receta të reja nga Kuzhina Shqiptare dhe ajo e huaj, receta këto të cilat ju mund t’i përgatitni lehtë në ambientin tuaj shtëpiak.