Ndërmarrja Irlandë për të marrë qira të automjeteve Walker

spot_img

Filiali i Enterprise Holdings në Irlandë ka nënshkruar një marrëveshje për të blerë Walker Vehicle Rentals, një kompani udhëheqëse e automjeteve komerciale me qira me seli në Dublin, subjekt i miratimeve standarde rregullatore.

Pasi marrëveshja të jetë miratuar, Walker Vehicle Rentals do të funksionojë si pjesë e divizionit Enterprise Flex-E-Rent. Ndërmarrja tashmë i shërben tregut të automjeteve komerciale me qira në Irlandë dhe shtimi i Walker Vehicle Rentals do t’i mundësojë biznesit të rrisë vlerën dhe zgjedhjen e automjeteve dhe shërbimeve që ofron për organizatat. Të dyja kompanitë kanë një trashëgimi të pasur për të ofruar shërbime superiore ndaj klientit në tregjet që ata shërbejnë.

Walker Vehicle Rentals operon nga gjashtë lokacione në ishullin e Irlandës: dy në Dublin, Cork, Wexford, Limerick dhe Antrim. Kompania me 70 punonjës ofron një flotë të larmishme prej më shumë se 1300 automjetesh komerciale, të cilat ua ofron një sërë organizatash në sektorin publik dhe privat, duke përfshirë autoritetet lokale dhe kompanitë në industrinë e logjistikës, mbetjeve dhe ushqimit.

Enterprise Holdings, zëvendëspresident i lartë i operacioneve evropiane, Khaled Shahbo tha: “Ne jemi të përkushtuar të zhvillojmë biznesin e Ndërmarrjeve në Irlandë, ndaj jemi të kënaqur që kemi rënë dakord të blejmë biznesin Walker Vehicle Rentals, i cili do të na mundësojë të zgjerojmë ofertën tonë në tregun irlandez.

“Ka shumë ngjashmëri mes dy kompanive, jo më pak se ato janë në pronësi familjare me lidhje të forta me komunitetet në të cilat operojnë. Të dyja kompanitë kanë ekipe të shkëlqyera që kanë njohuri të jashtëzakonshme dhe ne jemi të sigurt se së bashku mund të krijojmë një biznes më të fortë dhe një ofertë të vërtetë të automjeteve komerciale të klasit botëror.

“Ne do të punojmë ngushtë me menaxhmentin e lartë të Walker Vehicle Rentals për të siguruar një tranzicion të qetë pasi të jemi në gjendje të ecim përpara. Qëllimi ynë është të krijojmë një biznes më të fortë, të shkallëzuar, më të qëndrueshëm, i cili do të lulëzojë për të mbështetur rritjen dhe suksesin e klientëve tanë. Ne duam që Enterprise të jetë zgjedhja e parë për klientët në Irlandë – cilido qoftë automjeti, sa herë që u nevojitet, për sa kohë që u nevojitet.

Marrëveshja me Walker Vehicle Rentals është në përputhje me strategjinë e Enterprise për të diversifikuar biznesin e saj Enterprise Flex-E-Rent si organikisht ashtu edhe nëpërmjet blerjes së konsideruar në përgjigje të kërkesës së klientit për zgjedhje më të madhe. Pas përfundimit, klientët e Enterprise dhe Walker Vehicle Rentals do të jenë në gjendje të kenë akses në gamën e plotë të shërbimeve, ekspertizës dhe teknologjive të pronarit të industrisë. Shumë nga klientët e Walker Vehicle Rentals ofrojnë transport mallrash, logjistikë dhe shërbime të tjera transporti që janë thelbësore për rimëkëmbjen e ekonomisë irlandeze.

Drejtori Menaxhues i Walker Vehicle Rentals Declan Malone tha: “Ne dhe Enterprise ndajmë një angazhim për të ofruar kujdesin më të mirë ndaj klientit. Të dy bizneset ndajnë gjithashtu një përkushtim të thellë ndaj komuniteteve në të cilat operojnë dhe janë të përkushtuar të kenë një pikëpamje afatgjatë. Kjo marrëveshje mbështet ambicien tonë afatgjatë për biznesin dhe do t’u sigurojë klientëve tanë një diversitet më të madh të linjave të produkteve, si dhe akses në teknologjitë dhe infrastrukturën lider në industri.”

Ekipi aktual i menaxhimit të Walker Vehicle Rentals do të vazhdojë të mbikëqyrë biznesin gjatë gjithë procesit të miratimeve dhe do të vazhdojë të ofrojë menaxhimin dhe mbështetjen kryesore për biznesin.

Enterprise Holdings operon markat Enterprise Rent-A-Car, National Car Rental dhe Alamo Rent A Car. Ajo është e vendosur në St. Louis, Missouri, SHBA dhe është kompania më e madhe në botë e makinave me qira. Biznesi është themeluar në vitin 1957 dhe mbetet në pronësi të familjes.

Ndërmarrja hapi operacionet për herë të parë në Irlandë në vitin 1997. Ajo ka selinë në Dublin, ka më shumë se 200 punonjës dhe 24 degë në të gjithë vendin.

Gjatë 10 viteve të fundit Enterprise ka investuar 2.7 miliardë dollarë në blerjen e një morie kompanish me qira, lëvizshmëri dhe teknologjie në mbarë botën për t’u ofruar klientëve zgjedhje dhe akses më të mirë në automjete që i përshtaten kërkesave të tyre.

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles