Melisa

spot_img


Melisa
Reviewed by on

April 18, 2013
.

Melisa eshte nje bime shumëvjeçare barishte drejtë amtare për Evropën Jugore dhe Afrikën e Veriut. Gjethet e kundërta do të arrijë në 1-3 inç simbolit 2.5-7.5 cm) Sot si çaj është marrë për të trajtuar ftohjet dhe gripit, presionin e ulët të gjakut dhe dispepsi, per ngacmim nervor, pagjumësi, çrregullime metabolike dhe infeksionet stomakut. (Visited […]

Melisa eshte nje bime shumëvjeçare barishte drejtë amtare për Evropën Jugore dhe Afrikën e Veriut. Gjethet e kundërta do të arrijë në 1-3 inç simbolit 2.5-7.5 cm) Sot si çaj është marrë për të trajtuar ftohjet dhe gripit, presionin e ulët të gjakut dhe dispepsi, per ngacmim nervor, pagjumësi, çrregullime metabolike dhe infeksionet stomakut. (Visited […]

Rating: 0

Melisa

Melisa

melisa
Melisa eshte nje bime shumëvjeçare barishte drejtë amtare për Evropën Jugore dhe Afrikën e Veriut. Gjethet e kundërta do të arrijë në 1-3 inç simbolit 2.5-7.5 cm)
Sot si çaj është marrë për të trajtuar ftohjet dhe gripit, presionin e ulët të gjakut dhe dispepsi, per ngacmim nervor, pagjumësi, çrregullime metabolike dhe infeksionet stomakut.

(Visited 309 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles