Lulebasani,(kantarioni) ka efekt qetësues në sistemin nervor

spot_img


Lulebasani,(kantarioni) ka efekt qetësues në sistemin nervor
Reviewed by on

November 15, 2018
.

Hypericum perforatum (lulebasani,kantarioni) Ka efekt qetësues në sistemin nervor, mban ne nivel normal serotonin, çrregullimet e gjumit, heq lodhjen, trishtimin, apatinë dhe melankolinë. Vepron në hormone, dhe i largon simptomat e PMS veçanërisht problemet e shpeshta te menopauzes,ndihmon kundër sëmundjeve të grave, eliminon dhimbje menstruale, shëron aneminë.Mund tu jepet vajzave në moshën epubertetit për të […]

Hypericum perforatum (lulebasani,kantarioni) Ka efekt qetësues në sistemin nervor, mban ne nivel normal serotonin, çrregullimet e gjumit, heq lodhjen, trishtimin, apatinë dhe melankolinë. Vepron në hormone, dhe i largon simptomat e PMS veçanërisht problemet e shpeshta te menopauzes,ndihmon kundër sëmundjeve të grave, eliminon dhimbje menstruale, shëron aneminë.Mund tu jepet vajzave në moshën epubertetit për të […]

Rating: 0

Lulebasani,(kantarioni) ka efekt qetësues në sistemin nervor

Lulebasani,(kantarioni) ka efekt qetësues në sistemin nervor

Hypericum perforatum (lulebasani,kantarioni)

Ka efekt qetësues në sistemin nervor, mban ne nivel normal serotonin, çrregullimet e gjumit, heq lodhjen, trishtimin, apatinë dhe melankolinë. Vepron në hormone, dhe i largon simptomat e PMS veçanërisht problemet e shpeshta te menopauzes,ndihmon kundër sëmundjeve të grave, eliminon dhimbje menstruale, shëron aneminë.Mund tu jepet vajzave në moshën epubertetit për të ndihmuar në zhvillimin e duhur të organeve seksuale.

 

(Visited 267 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles