Lëndime serioze te fëmijët ka më shumë gjasa të ndodhin në parqet e trampolinës, jo në trampolina në shtëpi

Nëse shpesh shkoni në parkun më të afërt të trampolinës kur fëmijët tuaj fillojnë të kërcejnë nga muret e shtëpisë, një studim i fundit mund t’ju japë mendime të dyta.

Sipas një Studimi i botuar më 13 qershor në revistë Parandalimi i lëndimeve.

Sipas autorëve, ndërgjegjësimi më i madh i publikut për rreziqet e mundshme dhe standardet e detyrueshme të sigurisë për qendrat e trampolinës është i nevojshëm për të zvogëluar rrezikun e lëndimit.

Parku i parë i trampolinës hapi dyert e tij në 2004 dhe qendrat rekreative fituan shpejt popullaritet në mbarë botën, Los Angeles Times artikull për gjendjen e industrisë. Deri në vitin 2019, industria globale e parkut të trampolinës kishte një vlerë prej 1.4 miliardë dollarësh dhe pritej ta dyfishonte atë shifër deri në vitin 2023. Më pas ndodhi pandemia.

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,585FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles