KONSUMOJE MAJDANOZIN


KONSUMOJE MAJDANOZIN
Reviewed by on

August 20, 2018
.

Është absurde të vendosim majdanosin si zbukurues të piatave, pasi ai përmban: – Multivitamina, – Vitamin B12, – Vitamin C, – Kalcium, – Omega 3 dhe Omega 6, – Proteina, – Hekur dhe – Vitaminën K … dhe plus, është shumë i lirë. (Visited 182 times, 1 visits today)

Është absurde të vendosim majdanosin si zbukurues të piatave, pasi ai përmban: – Multivitamina, – Vitamin B12, – Vitamin C, – Kalcium, – Omega 3 dhe Omega 6, – Proteina, – Hekur dhe – Vitaminën K … dhe plus, është shumë i lirë. (Visited 182 times, 1 visits today)

Rating: 0

KONSUMOJE MAJDANOZIN

KONSUMOJE MAJDANOZIN

Është absurde të vendosim majdanosin si zbukurues të piatave, pasi ai përmban:
– Multivitamina,

– Vitamin B12,

– Vitamin C,

– Kalcium,

– Omega 3 dhe Omega 6,

– Proteina,

– Hekur dhe

– Vitaminën K

… dhe plus, është shumë i lirë.

(Visited 182 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,680FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles