Kjo eshte ‘aqua foot detox’ nje menyre e detoksikimit te trupit tone

spot_img


Kjo eshte ‘aqua foot detox’ nje menyre e detoksikimit te trupit tone
Reviewed by on

October 14, 2018
.

Kjo eshte ‘aqua foot detox’ nje menyre e detoksikimit te trupit tone. Per kete nevojitet kjo aparture e vecante ne te cilen futen kembet dhe hedhja e disa joneve shtese ne te, ben te mundur daljen e helmeve jashte per afro gjysem ore. Ka qendra bukurie qe e kane kete aparature, por sigurohuni te jete […]

Kjo eshte ‘aqua foot detox’ nje menyre e detoksikimit te trupit tone. Per kete nevojitet kjo aparture e vecante ne te cilen futen kembet dhe hedhja e disa joneve shtese ne te, ben te mundur daljen e helmeve jashte per afro gjysem ore. Ka qendra bukurie qe e kane kete aparature, por sigurohuni te jete […]

Rating: 0

Kjo eshte ‘aqua foot detox’ nje menyre e detoksikimit te trupit tone

Kjo eshte ‘aqua foot detox’ nje menyre e detoksikimit te trupit tone

Kjo eshte ‘aqua foot detox’ nje menyre e detoksikimit te trupit tone. Per kete nevojitet kjo aparture e vecante ne te cilen futen kembet dhe hedhja e disa joneve shtese ne te, ben te mundur daljen e helmeve jashte per afro gjysem ore. Ka qendra bukurie qe e kane kete aparature, por sigurohuni te jete detox, jo thjesht aparature per te qetesuar kembet (nese deshironi te beni largimin e helmeve nga trupi juaj).

(Visited 172 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles