Përbërësit

  • 4 filetë viçi
  • 100 gr përshutë
  • 50 gr djathë
  • Thërrime buke
  • 2 vezë
  • Kripë
  • Piper
  • Vaj
  • Limon

Hapat

o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i

Me çekiç për mish t’hollohen filetat, shtohet kripa, piperi dhe në çdo pjesë vendoset përshutë dhe nga një fetë kaçkavalli.

Çdo filetë së pari kthehet në gjysmë, filetat së pari zhyten në thërrime buke, pastaj në vezë dhe përsëri në thërrime buke.

Skuqen në vaj të nxehtë për të marrë ngjyrë ari, largohen dhe vendosen në një letër që të thithet yndyra e tepërt.

Radhiten në pjatë për shërbim dhe dekorohet me feta limoni.

Ju bëftë mirë!

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

KuzhinaShqiptare.com është platformë online për dashamirët e kuzhinës dhe ushqimit të shijshëm. Çdo ditë, stafi jonë ju sjellë receta të reja nga Kuzhina Shqiptare dhe ajo e huaj, receta këto të cilat ju mund t’i përgatitni lehtë në ambientin tuaj shtëpiak.