Fasulja dhe dobitë kuruese

spot_img


Fasulja dhe dobitë kuruese
Reviewed by on

November 18, 2012
.

  Fasulja dhe dobitë kuruese  Fasulja Zbutes, pastrues i gjakut, nxites i urinimit, pakesues i sheqerit ne gjak, stimulues, gjallerues. Perdoret per urinimin e pavullnetshem, arteriosklerozen, djegiet, rimarrjen e vetes pas semundjes, diabetin, melçine, insektet, kafshimin e kafsheve, reumatizmen, urene e gjakut. (Visited 184 times, 1 visits today)

  Fasulja dhe dobitë kuruese  Fasulja Zbutes, pastrues i gjakut, nxites i urinimit, pakesues i sheqerit ne gjak, stimulues, gjallerues. Perdoret per urinimin e pavullnetshem, arteriosklerozen, djegiet, rimarrjen e vetes pas semundjes, diabetin, melçine, insektet, kafshimin e kafsheve, reumatizmen, urene e gjakut. (Visited 184 times, 1 visits today)

Rating: 0

Fasulja dhe dobitë kuruese

Fasulja dhe dobitë kuruese

 

Fasulja dhe dobitë kuruese 

Fasulja

Zbutes, pastrues i gjakut, nxites i urinimit, pakesues i sheqerit ne gjak, stimulues, gjallerues.

Perdoret per urinimin e pavullnetshem, arteriosklerozen, djegiet, rimarrjen e vetes pas semundjes, diabetin, melçine, insektet, kafshimin e kafsheve, reumatizmen, urene e gjakut.

(Visited 184 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles