Disa semundje qe mund te sherohen permes hixhames kesaj mrekullie te madhe shkencore

Disa semundje qe mund te sherohen permes hixhames kesaj mrekullie te madhe shkencore

Disa semundje qe mund te sherohen permes hixhames kesaj mrekullie te madhe shkencore

Do i permendim me lejen e Allahut disa semundje qe mund te sherohen permes hixhames kesaj mrekullie te madhe shkencore:

– Trashesia
– Semundja e elefantit (quhet ashtu se kemi bllokim te drenazhes se limfes e cila bashkvepron me gjakun dhe organi fillon te fryhet shume)
– Djersitja e grave
– Semundjet e barkut
– Kapslleku
– Zemra dhe lukthi
– Renie ne lukth, pertaci
– Dhimbje ne zorre – fryrje
– Alergjia nga ushqimi
– Reumatizmi
– Frymemarrja e renduar
– Stagnacioni
– Pagjumsia
– Barkqitja
– Barkqitja me te vjellur
– Shtangimi
– Semundja e sheqerit (Diabeti)
– Temthi (vreri)
– Ftohja si pasoje e hipotermise
– Te urinuarit pa dashje (pa vullnet, te pakontrolluar sidomos te femijet)
– Trekendshi i bajameve
– Zgjeba (ose zhuga siq njihet ne popull)
– Zorra e trash
– Plogeshtia
– Semundjet e melqise (e fibrotizuar, yndyrore, ndezje ne lukth, frika nga shkaktimi i kancerit ne gji etj)
– Qrregullimet e ciklit menstrual
– Veshka
– Tensioni i larte
– Dhimbjet e gjunjeve
– Dhimbjet ne kembe
– Boshti kurrizor
– Gjendjet psikike
– Sulmi ne tru
– Podagra (eshte nje semundje qe nga femijeria e lekures)
– Plage dhe te thatet e kercirave dhe kofsheve dhe krurjet me mjet
– Dobesimi i imunitetit
– Sinuset
– Dhimbje barku
– Lukthi dhe te thatit
– Hemoroidet
– Semundja e zemres
– Steriliteti
– Gjumi i tepert
– Kokedhembje
– Aktivizimi i ciklit menstrual
– Ngushtimi i eneve dhe arterioskleroza
– Dhimbjet e shpines
– Dhimbjet e shpatulles dhe qafes
– Dhimbjet e shpatulles
– Dobesi
– Ndihme per lenien e duhanit
– Dobesim i ndegjimit, ndezja e nervave te degjimit dhe pengesave ne vesh
– Tromboza
– Aktivizmi i ciklit menstrual
– Tensioni i ciklit te gjakut
– Qendra e memories
– Aktivizimi i qendres se memories
– Fistula (te thatit)
– Dhimbje ne shpine
– Fshikeza
– Mpirja e kembeve
– Mpirja e kraheve
– Fijezimi (penjezimi i venave)
– Paralize e tere trupit
– Kokedhembja per shkak te lukthit dhe kapsllekut
– Prostata dhe impotenca
– Kokedhembja per shkak te boshtit kurrizor dhe fshikezes dhe melqise
– Kokedhembje per shkak te ciklit menstrual
– Ftohje ne kembe
– Dhimbjet e kembes dhe shputes
– Tumor ne tru
– Forcim
– Semundjet e shputes
– Vrazhdesia e gjunjeve
– Pankreasi
– Shtangimi
– Memeci
– Semundjet e syrit
– Atrofi e qelizave te trurit (mungese e oksigjenit)
– Nderprerja e ciklit menstrual
– Ajtja e testiseve
– Tensioni i ulet
– Dhimbjet e mitres
– Nxjerrje pa ere, pa ngjyre dhe pa krurje
– Nxjerrje (sekretim) te kafta
– Ndezja e nervit te shtate dhe te peste te fytyres
– Per aktivizmin e vezoreve (apo formimit te spermatozoideve)
– Kokedhembje per shkak te dobesimit te te pamurit
– Kruarje e shpeshte dhe semundjet e mushkrive
– Kokedhembje per shkak te tensionit te larte
– Kokedhembje per shkak te sinuseve
– Kokedhembje per shkak te anemise
– Kekedhembje per shkak te zbritjes se te ftohtit

(Visited 797 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,701FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles