Bima Anis

spot_img


Bima Anis
Reviewed by on

April 18, 2013
.

Anis është një barishte vjetore nga familja e Umbelliferae, të familjes se bimëve si, kopër dhe karotë pastinak. Ajo ka gjethe të lehta me ngjyrë jeshile dhe lule të vogla të bardha. Bimëve kërkon një klimë të ngrohtë me një periudhë të gjatë pa acar.Është amtare në zonën e Mesdheut, por edhe sot rritet në […]

Anis është një barishte vjetore nga familja e Umbelliferae, të familjes se bimëve si, kopër dhe karotë pastinak. Ajo ka gjethe të lehta me ngjyrë jeshile dhe lule të vogla të bardha. Bimëve kërkon një klimë të ngrohtë me një periudhë të gjatë pa acar.Është amtare në zonën e Mesdheut, por edhe sot rritet në […]

Rating: 0

Bima Anis

Bima Anis

bima anis
Anis është një barishte vjetore nga familja e Umbelliferae, të familjes se bimëve si, kopër dhe karotë pastinak. Ajo ka gjethe të lehta me ngjyrë jeshile dhe lule të vogla të bardha. Bimëve kërkon një klimë të ngrohtë me një periudhë të gjatë pa acar.Është amtare në zonën e Mesdheut, por edhe sot rritet në zona të gjera të Azisë, SHBA jugperëndimore dhe Meksikës.

Eshte kunder gazerave dhe dhimbjeve ne stomak. Perdoret si caj.

(Visited 545 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles