Bermuda përditëson kërkesat e udhëtimit për Covid

spot_img

Bermuda

Bermuda ka njoftuar protokollet e përditësuar të COVID-19, duke ofruar udhëzime të reja udhëtimi që do të thjeshtojnë procesin për udhëtarët e vaksinuar që vizitojnë ishullin, nga toka ose deti.

Nga data 7 mars 2022, udhëzimet e rishikuara do të vazhdojnë të garantojnë sigurinë e të gjithë banorëve dhe vizitorëve, duke e bërë atë edhe më të përshtatshëm për vizitorët.

“Ne mirëpresim vizitorë nga e gjithë bota me udhëzime udhëtimi që garantojnë sigurinë e tyre si dhe komoditetin e tyre, dhe protokollet tona të përditësuara do ta bëjnë vizitën në Bermuda edhe më të lehtë,” tha Charles H. Jeffers II, CEO i Autoritetit të Turizmit të Bermudës (BTA)..

“Hotelet dhe bizneset tona lokale janë të hapura me Mikpritja bermudiane për të cilën jemi të njohur. Nuk ka pasur kurrë një kohë më të mirë për ta vizituar.”

Udhëzimet e reja të Bermudës do të kërkojnë që të gjithë vizitorët të tregojnë prova të statusit aktual të vaksinimit dhe një rezultat negativ të testit COVID-19 (të dyja testet e antigjenit ose PCR lejohen) brenda dy ditëve nga mbërritja në ishull.

  • Udhëtarët do të duhet të plotësojnë formularin e Autorizimit të Udhëtarëve me këtë informacion 24 – 48 orë përpara mbërritjes.
  • Statusi i përditësuar i vaksinimit përkufizohet si marrja e një doze të dytë brenda gjashtë muajve, ose tre doza të vaksinës.
  • Asnjë testim i mëtejshëm nuk do të kërkohet pas mbërritjes. Nëse vendi i origjinës kërkon një test për t’u kthyer, Bermuda do të planifikojë automatikisht dhe do të sigurojë testimin e kthimit për udhëtarët.

“Për shkak të reagimit dërrmues që kemi parë në promovimin tonë të fundit të Shitjes Pink, ne po zgjerojmë këtë ofertë speciale për kursime deri në 50% nëse rezervoni përpara datës 20 shkurt,” tha Douglas Trueblood, shef i shitjeve dhe marketingut.

“Njerëzit janë gati të udhëtojnë dhe Bermuda është e etur për t’i mirëpritur ata përsëri.”

Për të gjitha përditësimet dhe kërkesat për koronavirusin e Bermudës, shkoni te www.gov.bm/coronavirus.

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles