Autoriteti i Turizmit të Grenadës nis Programin e Ekspertëve të Udhëtimit

spot_img

Grenada

Autoriteti i Turizmit të Grenadës (GTA) filloi programin e tij të ri të specialistëve të agjentëve të udhëtimit. Mundësuar nga Recommend Education Center, Grenada Travel Expert Program është një program e-learning që lejon komunitetin e agjentëve të udhëtimit të fitojë njohuritë e nevojshme për t’u bërë ekspert në shitjen e destinacionit.

Ndërsa interesi për udhëtimet ndërkombëtare vazhdon të rikthehet, GTA njeh rëndësinë e rolit të këshilltarit të udhëtimit në përmbushjen e kësaj kërkese dhe kështu zhvilloi programin për t’i ndihmuar ata të ndajnë joshjen e destinacionit me klientët e tyre. Për më tepër, agjentët do të jenë të vetëdijshëm për zhvillimet e reja të tilla si përditësimet jetike të protokolleve të Grenadës Pure Safe Travel, hotelet dhe atraksionet e reja si dhe përditësimet e transportit ajror.

Agjentët e udhëtimit që zgjedhin të marrin pjesë në Programin e Ekspertëve të Udhëtimit të Grenadës do të mësojnë për topografinë e destinacionit, 40 plazhet me rërë të bardhë, 15 ujëvara, 30 vende zhytjeje dhe më shumë. Për të nxitur agjentët, GTA do të ofrojë një mori përfitimesh duke përfshirë:

  • Certifikata e Përfundimit e Ekspertit të Udhëtimit të Personalizuar në Grenada pas diplomimit
  • Njësitë e Edukimit të Vazhdueshëm (CEU) nga Instituti i Udhëtimit ose Shoqata e Agjencive Kanadeze të Udhëtimit
  • Shpërblime mujore në para për tre agjentët kryesorë që regjistrojnë më shumë netë dhomash
  • Shpërblim tremujor në para për agjencinë më të mirë të rezervimit të udhëtimeve
  • Përfitimet e njohjes së anëtarëve të nivelit të rezervimit (ari, platini dhe diamanti)
  • Çmimi i madh vjetor për agjentin e udhëtimit që regjistron më shumë netë dhoma në një vit kalendarik (agjenti merr një pushim gjithëpërfshirës për dy, duke përfshirë biletat e fluturimit, akomodimin, ushqimin dhe transfertat)
  • 20 agjentët më të mirë të ftuar në një Udhëtim Vjetor VIP Fam për prezantim dhe ceremoni çmimesh
  • Qasje në materiale ekskluzive promovuese si logot e njohjes së Ekspertit të Grenada Travel

“Në qendër të Programit të Ekspertëve të Udhëtimit të Grenadës janë mjetet për agjentët e udhëtimit për t’ua shitur Grenadën bindshëm klientëve të tyre,” tha. Christine Noel-Horsford, Drejtoreshë e Shitjeve, SHBA, Autoriteti Turistik i Grenadës.

“Qëllimi ynë është të përdorim këtë platformë për të ndërtuar një bërthamë solide agjentësh, duke i mbajtur ata të angazhuar dhe të informuar mirë me lajmet aktuale dhe përditësimet e produkteve. Kjo njohuri intime rreth Grenadës do të sigurojë që agjentët të planifikojnë udhëtime të kuruara për klientët e tyre. Qëllimi i këtij programi është të rrisë prenotimet në destinacion dhe programet tona nxitëse do t’i shtyjnë më tej agjentët që ta bëjnë këtë në mënyrë agresive.”

Për t’u bërë një ekspert udhëtimesh në Grenada, regjistrohuni https://expert.puregrenada.com per te filluar.

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles