Përbërësit

 • kungull
 • proshutë Hako
 • gjize të ëmbël
 • kripë
 • piper
 • vaj ulliri
 • limon

Hapat

 1. Pastroni dhe prisni në feta të holla të gjata, kungujt.
 2. E mira është që t’i prisni me grirësen e posaçme sepse me thikë, është pak e vështirë të arrini hollësinë e duhur të fetës.
 3. Pasi t’i keni prerë, marinojini me kripë, piper, limon dhe vaj ulliri.
 4. Kur të bëni gati pjatën, secilën prej fetave, mbusheni me gjizë të ëmbël dhe proshutë Hako.