Përbërësit

  • 300 gr gjize me krip
  • 100 ml ajkë e thartë (shmant,pavllake)
  • 3 qepë të njoma

Hapat

  1. Perziejme xhizen(ne mungese mundet djath I bardhe pa yndyre),ajken dhe grijme qepen e njoma te pastruara.
  2. Xhizen e servojme me ndonje pjese buke integrale ose me ndonje pjese buke e nxehte,pitalke etj. Dhe nje gote qaj nuk behet shume eee?