Vaj Xherxhiri

spot_img


Vaj Xherxhiri
Reviewed by on

March 30, 2014
.

VAJ XHERXHIRI(Rocket) :Dobite e tij: •Aktivizon aktivitetin seksual, sepse përmban B5. •Shërben si përforcues i përgjithshëm kundër dobësisë së diabetit. •Lehtëson urinimin. •Shërben si anti-kolle dhe hap oreksin. •Forcon dhëmbët, mishin e dhëmbëve dhe mbron nga plasaritja e tyre. •Ul nivelin e kolesterolit dhe të yndyrnave në gjak. •Largon gëlbazën. (Visited 203 times, 1 visits […]

VAJ XHERXHIRI(Rocket) :Dobite e tij: •Aktivizon aktivitetin seksual, sepse përmban B5. •Shërben si përforcues i përgjithshëm kundër dobësisë së diabetit. •Lehtëson urinimin. •Shërben si anti-kolle dhe hap oreksin. •Forcon dhëmbët, mishin e dhëmbëve dhe mbron nga plasaritja e tyre. •Ul nivelin e kolesterolit dhe të yndyrnave në gjak. •Largon gëlbazën. (Visited 203 times, 1 visits […]

Rating: 0

Vaj Xherxhiri

Vaj Xherxhiri

vaj xherxhiri

VAJ XHERXHIRI(Rocket)

:Dobite e tij:

•Aktivizon aktivitetin seksual, sepse përmban B5.

•Shërben si përforcues i përgjithshëm kundër dobësisë së diabetit.

•Lehtëson urinimin.

•Shërben si anti-kolle dhe hap oreksin.

•Forcon dhëmbët, mishin e dhëmbëve dhe mbron nga plasaritja e tyre.

•Ul nivelin e kolesterolit dhe të yndyrnave në gjak.

•Largon gëlbazën.

(Visited 203 times, 1 visits today)

Previous article
Next article

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles