Vaj i farave të rrushit


Vaj i farave të rrushit
Reviewed by on

January 4, 2014
.

Vaj i farave të rrushitPërfitimet; Antioksidsant shumë i fortë. Rrit nivelin e kolesterolit të mirë HDL dhe zvogëlon n?velin e kolesterolit të keq LDL. Është burim i shkëlqyeshëm i vitaminës E dhe vajrave esenciale(omega-3, 6, 9). Përdoret në raste të infalamacionit të pankreasit(pankreatitis), dhe trajtimin e shtypjes së lartë gjakut. (Visited 60 times, 1 visits […]

Vaj i farave të rrushitPërfitimet; Antioksidsant shumë i fortë. Rrit nivelin e kolesterolit të mirë HDL dhe zvogëlon n?velin e kolesterolit të keq LDL. Është burim i shkëlqyeshëm i vitaminës E dhe vajrave esenciale(omega-3, 6, 9). Përdoret në raste të infalamacionit të pankreasit(pankreatitis), dhe trajtimin e shtypjes së lartë gjakut. (Visited 60 times, 1 visits […]

Rating: 0

Vaj i farave të rrushit

Vaj i farave të rrushit

vaj rushi

Vaj i farave të rrushit

Përfitimet;

Antioksidsant shumë i fortë. Rrit nivelin e kolesterolit të mirë

HDL dhe zvogëlon n?velin e kolesterolit të keq LDL. Është burim i

shkëlqyeshëm i vitaminës E dhe vajrave esenciale(omega-3, 6, 9).

Përdoret në raste të infalamacionit të pankreasit(pankreatitis), dhe trajtimin e shtypjes

së lartë gjakut.

(Visited 60 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,680FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles