Trëndafilat (Verd – Roseceae)

spot_img


Trëndafilat (Verd – Roseceae)
Reviewed by on

May 23, 2013
.

Trëndafilat janë të ftohta dhe të thata. Shurupi i ngrohtë prej trëndafilave e forcon barkun dhe e ndihmon tretjen. Çfarëdo që të jetë temperamenti i njeriut, trëndafilat do ta bëjnë të ngrohtë. Edhe vetë marrja erë trëndafilat do të na çojnë në teshtim. Thuhet se kushdo që ka probleme me këtë lloj teshtitje është alergjik. […]

Trëndafilat janë të ftohta dhe të thata. Shurupi i ngrohtë prej trëndafilave e forcon barkun dhe e ndihmon tretjen. Çfarëdo që të jetë temperamenti i njeriut, trëndafilat do ta bëjnë të ngrohtë. Edhe vetë marrja erë trëndafilat do të na çojnë në teshtim. Thuhet se kushdo që ka probleme me këtë lloj teshtitje është alergjik. […]

Rating: 0

Trëndafilat (Verd – Roseceae)

Trëndafilat (Verd – Roseceae)

trendafilat
Trëndafilat janë të ftohta dhe të thata. Shurupi i ngrohtë prej trëndafilave e forcon barkun dhe e ndihmon tretjen. Çfarëdo që të jetë temperamenti i njeriut, trëndafilat do ta bëjnë të ngrohtë. Edhe vetë marrja erë trëndafilat do të na çojnë në teshtim. Thuhet se kushdo që ka probleme me këtë lloj teshtitje është alergjik.
Nga trëndafilat e kuq bëhet shurup i cili ka cilësi të astringentit.
Nga trëndafilat e bardhë bëhet shurup i thjeshtë i cili është mes astrigentit dhe lentitivit.
Pomada nga vaji i ullirit dhe trëndafilat forocn organet, derisa pomade nga vaji i susamit dhe trëndafilat zbut dhembjet.

(Visited 150 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles