Spirulina renditet në mesin “super ushqimeve” natyrale


Spirulina renditet në mesin “super ushqimeve” natyrale
Reviewed by on

November 15, 2018
.

Spirulina renditet në mesin “super ushqimeve” natyrale, sepse përmban shumë vlera ushqyese, jashtëzakonisht e pasur me proteina, hekur, beta-karoten (30 herë më shumë se karrotat), vitamina dhe minerale. Spirulina ofron minerale të tilla si hekuri, kalciumi, fosfori, jodi, magnezi, zinku, seleni, bakëri, kromi dhe kaliumi. Spirulina është një lloj alge me ngjyrë blu në të […]

Spirulina renditet në mesin “super ushqimeve” natyrale, sepse përmban shumë vlera ushqyese, jashtëzakonisht e pasur me proteina, hekur, beta-karoten (30 herë më shumë se karrotat), vitamina dhe minerale. Spirulina ofron minerale të tilla si hekuri, kalciumi, fosfori, jodi, magnezi, zinku, seleni, bakëri, kromi dhe kaliumi. Spirulina është një lloj alge me ngjyrë blu në të […]

Rating: 0

Spirulina renditet në mesin “super ushqimeve” natyrale

Spirulina renditet në mesin “super ushqimeve” natyrale

Spirulina renditet në mesin “super ushqimeve” natyrale, sepse përmban shumë vlera ushqyese, jashtëzakonisht e pasur me proteina, hekur, beta-karoten (30 herë më shumë se karrotat), vitamina dhe minerale. Spirulina ofron minerale të tilla si hekuri, kalciumi, fosfori, jodi, magnezi, zinku, seleni, bakëri, kromi dhe kaliumi.
Spirulina është një lloj alge me ngjyrë blu në të gjelbër, e cila ka një profil super të ushqyeshëm. Mund ta shtoni atë në formë pluhuri në lëngjet që konsumoni përditë. Do të vini re ndryshimin e ditëve kur merrni spirulina që jeni me më tepër energji, më të qartë në të menduar dhe me më humor të mirë, se sa në ditët kur nuk e merrni.

(Visited 316 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,680FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles