Sidri dhe gjethja e tij janë ilaçe efektive

spot_img


Sidri dhe gjethja e tij janë ilaçe efektive
Reviewed by on

November 6, 2018
.

Sidri dhe gjethja e tij janë ilaçe efektive dhe kanë dobi të çuditëshme dhe gjurmëlënëse kundra xhindëve, magjisë, syrit të keq, gjëndjes së keqe shpirtërore, stresit dhe gjëndjes së keqe mendore. Sidri pra në shumicën e rasteve përdoret si rukje Islame (këndim Kurani dhe dua profetike me ilaç). Në rukje përdoret sidri i bluar ose […]

Sidri dhe gjethja e tij janë ilaçe efektive dhe kanë dobi të çuditëshme dhe gjurmëlënëse kundra xhindëve, magjisë, syrit të keq, gjëndjes së keqe shpirtërore, stresit dhe gjëndjes së keqe mendore. Sidri pra në shumicën e rasteve përdoret si rukje Islame (këndim Kurani dhe dua profetike me ilaç). Në rukje përdoret sidri i bluar ose […]

Rating: 0

Sidri dhe gjethja e tij janë ilaçe efektive

Sidri dhe gjethja e tij janë ilaçe efektive

Sidri dhe gjethja e tij janë ilaçe efektive dhe kanë dobi të çuditëshme dhe gjurmëlënëse kundra xhindëve, magjisë, syrit të keq, gjëndjes së keqe shpirtërore, stresit dhe gjëndjes së keqe mendore. Sidri pra në shumicën e rasteve përdoret si rukje Islame (këndim Kurani dhe dua profetike me ilaç). Në rukje përdoret sidri i bluar ose gjethja e tij. Sidri më i mirë është sidri i Medines qytet në Arabinë Saudite Pasi Pejgamberi Muhamed {paqa dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të} e ka përdorur sidrin e medines dhe na ka këshilluar që ta përdorim atë.
Sidri përmëndet dhe në Kuranin Famëlartë që eshtë pemë nga pemët e xhenetit në hijen e të cilës qëndrojnë të drejtët dhe të devotshmit.

(Visited 233 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles