Shtatzënia, dyfish shanse me akupunkturë


Shtatzënia, dyfish shanse me akupunkturë
Reviewed by on

July 17, 2015
.

Sipas studimeve të fundit ku janë përfshirë 4,000 gra, kërkuesit kanë arritur në përfundim se akupunktura dyfishon shanset për mbetjen shtatzënë. Megjithëse Fertilizimi in Vitro (IFV) apo “në epruvetë” ka mbi 30 vjet që përdoret si metodë, suksesi për mbetjen shtatëzënë ende rezulton i ulët — tek rreth 35 për qind e grave në SHBA të […]

Sipas studimeve të fundit ku janë përfshirë 4,000 gra, kërkuesit kanë arritur në përfundim se akupunktura dyfishon shanset për mbetjen shtatzënë. Megjithëse Fertilizimi in Vitro (IFV) apo “në epruvetë” ka mbi 30 vjet që përdoret si metodë, suksesi për mbetjen shtatëzënë ende rezulton i ulët — tek rreth 35 për qind e grave në SHBA të […]

Rating: 0

Shtatzënia, dyfish shanse me akupunkturë

Shtatzënia, dyfish shanse me akupunkturë

akupunktura

Sipas studimeve të fundit ku janë përfshirë 4,000 gra, kërkuesit kanë arritur në përfundim se akupunktura dyfishon shanset për mbetjen shtatzënë. 
Megjithëse Fertilizimi in Vitro (IFV) apo “në epruvetë” ka mbi 30 vjet që përdoret si metodë, suksesi për mbetjen shtatëzënë ende rezulton i ulët — tek rreth 35 për qind e grave në SHBA të moshave 35- 40 vjeçare dhe rreth 20 për qind e tyre mbi 40 vjeç, sipas Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjes. Kosto për këtë proces mund të shkojë mbi 10,000 dollarë amerikanë. 

(Visited 75 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,684FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles