Shpelarja e hundeve me uje te kripur,ky eshte trajtimi me i mire per hundet

spot_img


Shpelarja e hundeve me uje te kripur,ky eshte trajtimi me i mire per hundet
Reviewed by on

December 8, 2018
.

Ky eshte trajtimi me i mire per hundet e zena nga viruset, alergjite ose infeksionet bakteriale. Megjithese ky trajtim eshte i neveritshem ne fillim ia vlen te mesohet e te zzbatohet. Ai pastron hunden nga sekrecionet liron kanalet e bllokuara, ndihmon per lirimin e tubave te Eustekut gjate dhimbjeve te veshit, ul nivelin e alergjive […]

Ky eshte trajtimi me i mire per hundet e zena nga viruset, alergjite ose infeksionet bakteriale. Megjithese ky trajtim eshte i neveritshem ne fillim ia vlen te mesohet e te zzbatohet. Ai pastron hunden nga sekrecionet liron kanalet e bllokuara, ndihmon per lirimin e tubave te Eustekut gjate dhimbjeve te veshit, ul nivelin e alergjive […]

Rating: 0

Shpelarja e hundeve me uje te kripur,ky eshte trajtimi me i mire per hundet

Shpelarja e hundeve me uje te kripur,ky eshte trajtimi me i mire per hundet

Ky eshte trajtimi me i
mire per hundet e zena nga viruset, alergjite ose infeksionet bakteriale.
Megjithese ky trajtim eshte i neveritshem ne fillim ia vlen te mesohet e te
zzbatohet. Ai pastron hunden nga sekrecionet liron kanalet e bllokuara, ndihmon
per lirimin e tubave te Eustekut gjate dhimbjeve te veshit, ul nivelin e
alergjive dhe pjalmit ne alergjite e ashtuquajtura te barit, heq bakteret dhe
viruset, pra ju mbron nga te ftohtet dhe epidemite, si dhe shkurton kohezgjatjen
e semundjes. Si veprohet per ta perfituar kete menyre pastrimi?

 Mbushni nje gote uji 200ml me uje te vaket oseme i mire eshte i ftohte, shtojini 4 gr kripe gjelle te zeze deti(nje lugecaji). Perziejeni dhe hidhni pak nga uji i kripur ne zgavren e dores. Ulenikoken dhe thitheni ujin me hunde. Uji do t’ju zbrese ne goje. Mos e gelltisni!Peshtyjeni! Perseriteni derisa te harxhoni te gjithe ujin. Kjo kure vlen dheper sinozitin, poe sinoziti mund te kurohet me sukse dhe me ane te hixhames ecila behet ne pjesen e ballit sipas fig. Ne personat qe eshte aplikuar ka paturefekte shume te mira dhe nuk mbetet ne balle asnje shenje..

(Visited 221 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles