Përbërsit:

500 gr makarona
2-3 pjese mish i bardhe
200 gr krem djathi
1 konzerve e vogle krem supe nga pula
1 konzerve kerpudha
1 domate
1 spec
100 ml qumesht
Krip,piper i zi,vegete
Pak vaj,pak magdanoz

Udhëzimet:

Mishin e grijm ne katrorka te vogla,shtojme melmesat sipas shijes,dhe fergojme ne pak vaj.
Ne enen me mishin shtojme domaten e grire imet,specin e grire imet,fergojme edhe per 5 minuta dhe shtojme krem djathin.
Tanim shtojme krem supen dhe kerpudhat dhe vazhdojme em fergimin edhe per 5 minuta,pastaj shtojme qumeshtin dhe ziejme per 4-5 minuta.
Ne nderoke makaronat i ziejme,kullojme dhe shtojme salcen.
Servojme te nxehta me sallate etj