Sa kohë duhet të qëndroni me frenuesit e aromatazës pas përfundimit të trajtimit të kancerit të gjirit?

Sa kohë është e mjaftueshme në AI?

Ka pasur një debat të gjatë rreth asaj se sa kohë duhet të qëndrojnë gratë në AI. Në mënyrë tipike, grave u përshkruhet AI për pesë vjet. Por hulumtimet e mëparshme treguan se përsëritja e kancerit zvogëlohet më tej nga përdorimi i vazhdueshëm i barnave dhe mjekët zakonisht përshkruajnë një terapi shtesë prej dy deri në pesë vjet.

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,582FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles