Pёrbёrёsit

  • 600 gr mёlçi viçi
  • 150 gr qepё
  • 1 decilitёr vaj
  • Kripё
  • Piper

Hapat

o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i

Lajini mёlçinё, thaheni dhe priteni nё copa.

Qepёt pastroni, preni nё feta dhe i fёrgoni nё vaj derisa tё skuqen.

Mёlça vihet nё qepё dhe skuqet nga tё dyja anёt, shtohet kripa, spёrkatet me piper tё zi dhe menjёherё me djathё.

Ju bёftё mirё!

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

KuzhinaShqiptare.çom është platformë online për dashamirët e kuzhinës dhe ushqimit të shijshëm. Çdo ditë, stafi jonë ju sjellë reçeta të reja nga Kuzhina Shqiptare dhe ajo e huaj, reçeta këto të çilat ju mund t’i përgatitni lehtë në ambientin shtëpiak.