Limoni ,dobite e tij


Limoni ,dobite e tij
Reviewed by on

December 9, 2012
.

LIMONI MË EFIKAS KUNDËR KANCERIT SE KIMIOTERAPIA ! Shkencëtarët kanë ardhur në përfundim se limoni, i cili mund të shtrydhet apo të hahet, ka efekt më të volitshëm në ciste dhe tumore. Limoni vret qelizat e tumorit dhe, sipas disa hulumtimeve, mund të jetë më efikas se sa kemoterapia. Shkencëtarët nga Instituti për shëndet në […]

LIMONI MË EFIKAS KUNDËR KANCERIT SE KIMIOTERAPIA ! Shkencëtarët kanë ardhur në përfundim se limoni, i cili mund të shtrydhet apo të hahet, ka efekt më të volitshëm në ciste dhe tumore. Limoni vret qelizat e tumorit dhe, sipas disa hulumtimeve, mund të jetë më efikas se sa kemoterapia. Shkencëtarët nga Instituti për shëndet në […]

Rating: 0

Limoni ,dobite e tij

Limoni ,dobite e tij

LIMONI MË EFIKAS KUNDËR KANCERIT SE KIMIOTERAPIA !

Shkencëtarët kanë ardhur në përfundim se limoni, i cili mund të shtrydhet apo të hahet, ka efekt më të volitshëm në ciste dhe tumore.

Limoni vret qelizat e tumorit dhe, sipas disa hulumtimeve, mund të jetë më efikas se sa kemoterapia.

Shkencëtarët nga Instituti për shëndet në Baltimore të SHBA-së kanë konstatuar se limoni, i cili mund të shtrydhet dhe të pihet si lëng, apo edhe të hahet, ka efektin shumë të volitshëm në luftimin e cisteve dhe tumorit.Pos që është kurues, në luftë kundër të gjitha tipave të kancerit, limoni është efikas edhe si agjens i spektrit të gjerë kundër infeksioneve bakteriale dhe kërpudhore, pastaj kundër parazitëve të brendshëm në trup, si dhe rregullon tensionin e lartë të gjakut dhe vepron kundër depresionit dhe ç[rregullimeve nervore. Pos të gjitha këtyre, limoni nuk i dëmton qelizat e shëndosha në organizëm./PK/.

(Visited 266 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,684FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles