Lëngu i karrotës i pastër dhe i kombinuar me lëngun e limonit ose portokallit


Lëngu i karrotës i pastër dhe i kombinuar me lëngun e limonit ose portokallit
Reviewed by on

November 2, 2015
.

Lëngu i karrotës i pastër dhe i kombinuar me lëngun e limonit ose portokallit Lëngu i karrotës i pastër dhe i kombinuar me lëngun e limonit ose portokallit, është nutrienti më i mirë i mëngjesit, që i largon helmet nga organizmi ( detoksikon ), regjenerues, jep energji dhe forcë ditore. I pasur me vitamina si: […]

Lëngu i karrotës i pastër dhe i kombinuar me lëngun e limonit ose portokallit Lëngu i karrotës i pastër dhe i kombinuar me lëngun e limonit ose portokallit, është nutrienti më i mirë i mëngjesit, që i largon helmet nga organizmi ( detoksikon ), regjenerues, jep energji dhe forcë ditore. I pasur me vitamina si: […]

Rating: 0

Lëngu i karrotës i pastër dhe i kombinuar me lëngun e limonit ose portokallit

Lëngu i karrotës i pastër dhe i kombinuar me lëngun e limonit ose portokallit

12187950_1543840389266501_4336851321414876037_o

Lëngu i karrotës i pastër dhe i kombinuar me lëngun e limonit ose portokallit

Lëngu i karrotës i pastër dhe i kombinuar me lëngun e limonit ose portokallit, është nutrienti më i mirë i mëngjesit, që i largon helmet nga organizmi ( detoksikon ), regjenerues, jep energji dhe forcë ditore.
I pasur me vitamina si: vitaminën A, B, C, D, E dhe K.

(Visited 96 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,684FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles