Gjethet e ullirit


Gjethet e ullirit
Reviewed by on

October 12, 2018
.

Gjethet e ullirit janë produkte të cilët na ndihmojnë për të të parandaluar një sërë sëmundjesh të ndryshme siç mund të përmendim infeksionet e mushkërive, gonorreja, tuberkuloza, gripi, meningjiti, hepatiti B, urdhja. Gjethet e ullirit janë një mundësi e mirë për të larguar infeksionet në traktin urinar, por edhe te infeksionet kirurgjikale. Substancat në gjethet […]

Gjethet e ullirit janë produkte të cilët na ndihmojnë për të të parandaluar një sërë sëmundjesh të ndryshme siç mund të përmendim infeksionet e mushkërive, gonorreja, tuberkuloza, gripi, meningjiti, hepatiti B, urdhja. Gjethet e ullirit janë një mundësi e mirë për të larguar infeksionet në traktin urinar, por edhe te infeksionet kirurgjikale. Substancat në gjethet […]

Rating: 0

Gjethet e ullirit

Gjethet e ullirit

Gjethet e ullirit janë produkte të cilët na ndihmojnë për të të parandaluar një sërë sëmundjesh të ndryshme siç mund të përmendim infeksionet e mushkërive, gonorreja, tuberkuloza, gripi, meningjiti, hepatiti B, urdhja.

Gjethet e ullirit janë një mundësi e mirë për të larguar infeksionet në traktin urinar, por edhe te infeksionet kirurgjikale. Substancat në gjethet e ullinjve forcojnë sistemin imun, ngritin energjinë e organizmit, luftojnë viruset dhe parazitët, ulin shtypjen e gjakut, ekuilibrojnë nivelin e sheqerit në gjak.

Për të përgatitur një çaj nga gjethet e ullirit është e nevojshme që në një gotë nevojiten rreth 15 deri 20 gjethe të thara të ullirit. Vloni ujin, hidhni gjethet dhe e vloni edhe për 2 deri 3 minuta. Lini gjethet të qëndrojnë në ujë edhe për 10 minuta e më pas i nxirrni. Çajin mund ta pini të ftohtë ose të ngrohtë, me mjaltë. Limon apo pa asgjë. Ky lloj i çajit shëron shumë sëmundje. Ka shije të ëmbël.

(Visited 511 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,702FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles